Dialeau – Sanitair en verwarming | Verwarming Dialeau
Ook voor de installatie van uw centrale verwarming kan u op ons een beroep doen. U kan op ons rekenen voor de installatie van ketels met mazout of ketels met aardgas. Wij verzorgen de installatie van uw centrale verwarming van a tot z; dit wil zeggen van ontwerp en berekening van de cv over de installatie van buizen tot de afwerking met radiatoren. Zoals steeds bij ons is de klant koning, dus indien de klant radiatoren van een ander merk verkiest, zijn wij hem graag van dienst.
Subsidies, Premies, Sanitair, Verwarming, Koeling, Ventilatie, Zonneboilers, Warmtepompen, onderhoud, zarren, staden, roeselare, west-vlaanderen
3117
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3117,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,

Verwarming

 

Verwarming

Category: Verwarming

About

verwarming Ook voor de installatie van uw centrale verwarming kan u op ons een beroep doen.

verwarming U kan op ons rekenen voor de installatie van ketels met mazout of ketels met aardgas.

verwarming Wij verzorgen de installatie van uw centrale verwarming van a tot z; dit wil zeggen van ontwerp en berekening van de cv over de installatie van buizen tot de afwerking met radiatoren.

verwarming Zoals steeds bij ons is de klant koning, dus indien de klant radiatoren van een ander merk verkiest, zijn wij hem graag van dienst.